ontwikkel assessment
e-assessment
geschiktheidsassessment
selectieassenment
previous arrow
next arrow
Slider

ASSESSMENTS NU EN IN DE TOEKOMST

Assessments helpen de discussie over directe inzetbaarheid en geschiktheid inhoud te geven. Daar kan de werkgever en de werknemer ter plekke en voor de korte termijn mee aan de slag. Op lange termijn staan assessments die zaken als; persoonlijkheidsontwikkeling, talentontwikkeling en employabiliteit meten en onderzoeken op de agenda.

Technisch gezien zijn assessments in een stroomversnelling geraakt. Persoonlijkheidsvragenlijsten, psychologische testen en capaciteiten testen zijn inmiddels ‘proven technology’ waar ondernemingen en instellingen niet meer omheen kunnen. Ook het feit dat er nu thema gestuurde assessments in verschillende vormen -denk aan het Elassessment- beschikbaar zijn is een belangrijke aanwinst. De meest actuele ontwikkeling is het laten aansluiten van assessmentrapportages en testuitslagen op HR-analytics. CareerHandling bereidt zich daarop voor samen met haar klanten en leveranciers.

Effectiviteit wordt steeds meer gevonden in het beperken van de onttrekkingskosten. Er kan gekozen worden uit 8, 5, 2½ of 0 contacturen. Het online gedeelte wint terrein en de psychotechniek past zich aan door het aanbieden van een ‘Approval’, waarmee resultaten gecontroleerd kunnen worden op consistentie, authenticiteit of identiteit.

De professionaliteit van assessoren is verbeterd door strengere eisen qua opleiding, ervaring en referentiekader. Met name dat laatste is voor CareerHandling een must. Assessoren met werkervaring als adviseur of manager in de diverse sectoren maken betere observaties, analyses en rapportages. Uiteindelijk zijn zij het die de klant adviseert en de toegevoegde waarde vertegenwoordigt.

Missie statement Franz Maissan
Mirjam Lenting

Mirjam Lenting assessment coördinator
m.lenting@careerhandling.nl
0655 138 181 of 0251 259 124

CareerHandling

directie en administratie:

adresJhr. de Hertainglaan 2

1964JK Heemskerk

telefoon0251 259 124

 

managing consultant Outplacement en Recruitment:

Gerard Penning

mailg.penning@careerhandling.nl

telefoon0624 815 077

 

managing consultant Assessments en Loopbaanmanagement:

Mirjam Lenting

mailm.lenting@careerhandling.nl

telefoon0655 138 181

Nuttige Links
Links
Legal
Image
CareerHandling © 2019

Search